Säsongen 2019 är igång!

Hej!
Säsongen 2019 har nu officiellt startat för både dam och herr.
Våra träningstider är:
Måndagar, Klostergårdens IP 20.00-21.30
Torsdagar, Vikingahallen, 20.00-22.00

Är du intresserad av att träna med oss? Klart du ska!
Kontakt Herr: Daniel, 073-8062374, danielkjellantonlarsson@live.se
Kontakt Dam: Camilla, 073-4161840, camilla.bergmark@hotmail.com

God Jul & Gott Nytt År!

Nu närmar sig 2018 sitt slut! – Vi vill tacka alla spelare, stödmedlemmar och närmst sörjande för att ni har varit en del av Hallands Nations FF 2018! Nu har vi uppehåll,  men den 10 januari är vi tillbaka igen med gemensam  inomhusträning i Vikingahallen. Njut av julefrid och nyårsbubbel! // Styrelsen

Tränings-uppehåll

Nu när matchsäsongen är slut passar vi på att ta ett kortare träningsuppehåll. Både damlag och herrlag drar igång igen den 19 november. Nya träningstider efter uppehållet är 20:00-21:30 för både dam- och herrlag.

Sugen att spela fotboll i Hallands Nations FF?

Är du sugen att börja spela fotboll med Lunds skönaste gäng? Föreningen har ett damlag i division 3 och ett herrlag i division 6. Vid sidan av fotbollen har lagen väldigt kul ihop med en hel del roliga festligheter och aktiviteter. Välkommen att komma och träna med oss eller kontakta våra spelaransvariga under respektive lags flik ovan.

Träningarna drar igång på måndag 27/8

Träningarna för både dam- och herrlag drar för höstsäsongen igång på måndag (27/8). Träningarna äger rum 19:30-21:00 på vår hemmaplan Klostergårdens IP.

Anmälningstiden till jubileumsfesten förlängd!

Vi har fått in rejält med anmälningar till jubileumsfesten, vilket är otroligt roligt! Det finns dock en del platser kvar, så passa på att säkra din. Anmälan är nu öppen ända till 1 april.

Vill du hålla tal på festen? Har ert gamla gäng en sång ni vill framföra? Kontakta oss på jubileum@hnff.com så våra toastmasters kan planera in det!

Väl mött den 14:e april!

Anmälan till jubileumsfesten öppen

Nu är anmälan till jubileumsfesten öppen. Alla som någon gång varit en del av HNFF – som spelare, tränare eller stödmedlemmar – är välkomna att fira med oss den 14 april 2018!

Anmälan är bindande och platserna är begränsade.

Varmt välkomna!

Ny hemsida!

Nu har vi äntligen skaffat en ny hemsida. Den är inte helt färdigställd och antagligen finns det en del fel som måste rättas till. Hittar ni något konstigt eller har några synpunkter så hör gärna av er till webbansvarig@hnff.com.

 

Extrainsatt årsmöte

Den 26 februari klockan 19.00 håller föreningen extrainsatt årsmöte på Klostergårdens IP. Bland annat ska resultatet från föregående räkenskapsår presenteras. Alla medlemmar uppmanas att delta.

Väl mött!

Damlaget söker ny tränare!

Tränare sökes!

Lunds skönaste damlag söker ny tränare inför säsongen 2018! Gillar du att omges av en grupp vältränade och smarta brudar som älskar att spela fotboll? Är du dessutom pedagogisk, rutinerad och en ledartyp? Inför kommande säsong söker Hallands Nations FF en ny damlagstränare som kan fortsätta att utveckla den samling fantastiska brudar som spelar i laget. Vi kommer att spela i division 3 säsongen 2018.

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet som tränare, helst damlag
• Brinner för sporten
• Har ett stort engagemang och sprider positiv stämning

För mer information och ansökan: kontakta info@hnff.se